Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام رفیعی گفت: هدف از زیارت اهل بیت(ع) برقراری ارتباط معنوی با امام معصوم است، لذا با قرائت صلوات خاصه امام رضا(ع) می‌توان ایشان را از راه دور زیارت کرد.

به گزارش قدس آنلاین و به نقل از آستان نیوز، حجت الاسلام و المسلمین «ناصر رفیعی» با تاکید بر اینکه هدف از زیارت اهل بیت(ع) برقراری ارتباط معنوی با امام معصوم است، اظهار کرد: زیارت به معنای جدا شدن است، لذا انسان از خود جدا و به امام متصل می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این استاد حوزه و دانشگاه بیان کرد: اصل حضور یافتن در حرم‌های اهل‌بیت(ع) است و در همین راستا سفارشات بسیاری از سوی ائمه معصومین(ع) صورت گرفته است.

وی ادامه داد: گاهی با توجه به برخی از اتفاقات شرایط حضور برای زیارت حرم اهل‌بیت(ع) فراهم نمی‌شود که نمونه آن را در دوران تاریخی از جمله زمان حیات امام عسکری(ع) در سامرا، امام سجاد(ع) در مدینه و امام کاظم(ع) در زندان هارون الرشید داشته‌ایم که این بزرگوران بنا به شرایطی که داشتند نمی‌توانستند به زیارت امام حسین(ع) مشرف شوند، بنابراین زیارت از راه دور انجام می‌دادند.

حجت الاسلام رفیعی خاطرنشان کرد: اکنون بیش از ۱۲ قرن است که امام زمان(عج) را با برقراری ارتباط معنوی و زیارات نقل شده منتسب به ایشان از راه دور زیارت می‌کنیم و همچنین برای پیامبر عظیم الشان اسلام دو نوع زیارت از راه نزدیک و از راه دور در مفاتیح الجنان نقل شده است.

این استاد حوزه و دانشگاه خطاب به مردم گفت: صبح به صبح روی به قبله از راه دور به امام حسین(ع) سلام عرض ‌کنید و همچنین صلوات خاصه امام رضا(ع) را بخوانید تا ان‌شاءالله ثواب زیارت امام رضا(ع) را ببرید تا به فضل خدا این مشکل و بلا رفع شود.

انتهای پیام /

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: امام رضا ع صلوات خاصه زیارت امام رضا ع راه دور اهل بیت ع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۶۴۵۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«مقرأة الحرمین» خدمتی برای تصحیح قرائت، یادگیری تجوید

به گزارش حوزه اندیشه خبرگزاری تقریب، طرح جدید اداره امور مسجد الحرام و مسجد النبی (ص) با عنوان «مقرأة الحرمین» خدمتی برای تصحیح قرائت، یادگیری تجوید، اتمام حفظ و یادآوری حفظیات قرآنی به ۶ زبان عربی، انگلیسی، اردو، اندونزیایی، مالایی و هوسایی است و پس از یادگیری کامل، گواهینامه و اجازه قرائت با سند متصل از سوی معلمان دارای مجوز در علم قرائت به قرآن‌آموزان اعطا می‌شود. این خدمت با هدف اینکه مرجع نخست در آموزش قرآن کریم باشد، راه‌اندازی شده است.

مقرأة الحرمین با هدف سهولت در آموزش کتاب خدا و یادگیری ترتیل قرآن برای کسانی که تمایل دارند در هر زمان و مکانی با استفاده از فناوری جدید و اجرای بهترین روش در آموزش قرآن کلام وحی را فرا بگیرند، اجرا می‌شود و به حجاج و عمره‌گزاران نیز فرصت آموزش قرائت صحیح قرآن کریم را می‌دهد و به آنان گواهینامه و اجازه قرائت اعطا می‌کند.

این پروژه دارای برنامه‌های متعدد آموزشی از جمله تصحیح قرائت، حفظ، یادآوری محفوظات، یادگیری تجوید، اصول قرائات، جلسات تلاوت قرآن، پیگیری آموزشی و جلسات پخش زنده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دیوان محاسبات گزارش تفریغ بودجه را به موقع به مجلس داده است
  • عزیمت ۳ کاروان از مازندران به عمره مفرده
  • دیوان محاسبات گزارش «تفریغ بودجه» را به موقع به مجلس داده است
  • طنین شعار «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسراییل» در دانشگاه لرستان
  • ۳۹ کاروان از گلستان برای مناسک حج تمتع اعزام می شوند
  • قرائت معکوس رسانه‌های غربی از اعتراضات اصیل دانشجویی
  • «مقرأة الحرمین» خدمتی برای تصحیح قرائت، یادگیری تجوید
  • کتاب «رازهای زیارت اربعین» روانه بازار نشر شد
  • اعزام نخستین کاروان حج عمره استان سمنان
  • هر صبح و شام در آستانه مقدسه رضوی قرآن تلاوت نمایند / نگاهی به شواهد تاریخی درباره پیشینه قرائت قرآن در حرم مطهر امام رضا(ع)