Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-04-29@11:29:23 GMT

معرفت نسبت به مقام امام شرط قبولی زیارت است

تاریخ انتشار: ۲۶ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۶۴۷۹۷۵

معرفت نسبت به مقام امام شرط قبولی زیارت است

یک کارشناس دینی گفت: ثواب زیارت از راه دور امام معصوم(ع) کمتر از زیارت نزدیک نیست چرا که مهمترین شرط در قبولی زیارت معرفت زائر نسبت به مقام امام است.

به گزارش قدس آنلاین، حجت الاسلام والمسلمین عباس فرازی نیا، با بیان اینکه روز بیست سوم ماه ذی القعده به روایتی مصادف با روز شهادت امام رضا(ع) است، اظهار کرد: با توجه به این موضوع زیارت آن حضرت در این روز سنت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تصریح کرد: روز «دحوالارض»   نیز که به معنی روز گسترش زمین است نیز اعمال بسیاری دارد که مهمترین آن زیارت امام رضا(ع) است. البته این زیارت می تواند از راه دور نیز انجام شود.  
این کارشناس دینی با بیان اینکه  در کتاب مفاتیح الجنان زیارت راه دور برای پیامبر اکرم(ص) و امام حسین(ع) آمده است، اظهار کرد: کسی که امکان تشرف به حرم معصومین(ع) را ندارد می تواند از راه دور قصد زیارت کند، رو به قبله بایستد و زیارت نامه بخواند در این صورت از ثواب زیارت بهره مند خواهد شد.
وی با بیان اینکه زیارت امام رضا(ع) یکی از پرفضیلت ترین زیارت ها است، گفت: در حدیثی از پیامبر(ص) نقل شده که ایشان فرموده اند: «به زودی پاره تن من در سرزمین خراسان دفن خواهد شد. هیچ مومنی او را زیارت نمی کند مگر اینکه خداوند بهشت را بر او واجب و آتش جهنم را بر او حرام می کند».
فرازی نیا در ادامه به حدیث دیگری از پیامبر اکرم(ص) در باب زیارت امام رضا(ع) اشاره و بیان کرد: ایشان فرموده اند: «به درستی که بین دو رشته کوه سرزمین توس قطعه ای از بهشت است. کسی که وارد این سرزمین شود روز قیامت از آتش جهنم در امان خواهد بود».
وی اذعان کرد: طبیعتا منظور پیامبر اکرم(ص) حضور فیزیکی زائر در مشهد امام رضا(ع) نیست، بلکه در اینجا منظور ورود به عرصه ولایت و امامت امام رضا(ع) است. چرا که هر کس امامت امام رضا(ع) را قبول داشته باشد شیعه دوازده امامی است.
این کارشناس مذهبی افزود: خود امام رضا(ع) نیز در حدیثی نورانی به زائران قبر مطهر خود وعده داده اند که در سه موقف سخت قیامت به یاری آنها می شتابند که این سه موقف زمانی که پرونده اعمال در دست آنها قرار می گیرد، هنگام میزان اعمال و هنگام عبور از پل صراط است.
وی بیان کرد: از امام جواد(ع) نیز روایت شده است که ایشان فرموده اند: «هر کس پدرم امام رضا(ع) را زیارت کند خداوند گناهان گذشته و آینده او می بخشد». در مورد آمرزش گناهان آینده باید گفت کسی که توفیق زیارت امام رضا(ع) را پیدا کند به اندازه ای که زیارتش با اخلاص تر باشد توفیق ترک گناه و یا توبه پیدا خواهد کرد.

منبع: آستان نیوز

انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: کارشناس مذهبی زیارت امام رضا ع راه دور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۴۷۹۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترجمه «قلمروزدایی علم و دین» روانه بازار نشر شد

به گزارش خبرگزاری مهر، کتاب «قلمروزدایی علم و دین» تألیف گریگور داوس به تازگی با ترجمه جواد درویش آقاجانی منتشر و روانه بازار نشر شده است.

پروفسور گریگور داوس (زاده ۱۹۵۷)، استاد دانشگاه نیوزلند است که در زمینه فلسفه دین مدرک دکتری دارد. هدف این کتاب، تحلیل منازعه «علم و دین» از طریق توسعه رویکردهای ممکن به روابط بین آن‌ها و همچنین توسعه مفهومی علم از یک سو و دین از سوی دیگر است. کتاب در مقابل مدل‌های ساده‌تر از روابط علم و دین، مدل پیچیده‌تری را پیشنهاد می‌دهد که شامل چهار بُعد برای پرداختن به رابطه علم و دین است و عبارت‌اند از: بُعد شناختی، غایت‌شناختی، نهادی و معرفت‌شناختی، بُعد شناختی به محتوای گزاره‌های علمی و دینی می‌پردازد. بُعد غایت‌شناختی به اهداف مندرج در علم و دین اختصاص دارد. بُعد نهادی شامل بررسی رابطه علم و دین از طریق سازمان‌های اجتماعی مرتبط با آن‌هاست. بُعد معرفت‌شناختی هم به صورت‌های مختلف معرفت، زبان و منابع دانش می‌پردازد.

مجموعه بن‌مایه‌های کمبریج تا به‌حال در ۲۵ سرفصل موضوعی مختلف منتشر شده است. سرفصل موضوعی فلسفه این مجموعه در ۱۵ شاخه و تاکنون ۲۲۸ کتاب تقدیم جامعه علمی کرده است. همچنین در سرفصل موضوعی دین نیز ۸ شاخه مختلف مورد توجه قرار گرفته و ۸۱ کتاب منتشر شده است. همان‌طور که گفته شد در شاخه فلسفه دین تا به حال ۳۱ کتاب منتشر شده است که در حال حاضر ترجمه ده کتاب از آن مجموعه به فارسی عرضه شده است.

فلسفه دین در کشورمان نیز در سال‌های اخیر مورد توجه استادان و محققان به‌ویژه نسل جوان‌تر قرار گرفته است. البته با توجه به گستره موضوعی مباحث فلسفه دین، میزان دغدغه‌مندی نسبت به هر کدام از این موضوعات در جوامع مختلف متفاوت است. موضوعاتی نظیر «معنای زندگی»، «علم و دین»، «خداباوری»، «تکثرگرایی» و «مسئله‌های شر و رنج» که در زمره موضوعات اصلی و مشترک مباحث فلسفه دین‌اند، مصادیقی از چالش‌های فکری محیط‌های علمی ایران نیز محسوب می‌شوند. به هر روی، انتشار کارهای متنوعی در سال‌های اخیر در فضای فکری فلسفه دین ایران ستودنی است. مجلات، کتاب‌ها، مقالات و رساله‌های دانشجویی مختلف در کنار برگزاری رویدادهای علمی و پژوهشی متنوع، اگر چه سرمایه‌ای خوب هستند اما ناکافی برای تحقیقات بیشتر و کامل‌تر در آینده است.

این کتاب با ۱۲۴ صفحه، شمارگان ۱۰۰ نسخه و قیمت ۹۰ هزار تومان عرضه شده است.

کد خبر 6090175 فاطمه میرزا جعفری

دیگر خبرها

  • دهه کرامت؛ فرصتی برای افزایش معرفت مردم به اهل بیت(ع)
  • ترجمه «قلمروزدایی علم و دین» روانه بازار نشر شد
  • «مست عشق» فیلم قابل قبولی نیست/ فروش بالا نمی‌تواند دلیل بر کامل بودن یک اثر باشد
  • زائران حج شناخت و معرفت خود را تقویت کنند
  • پاداش قبولی سوادآموزان سال‌های ۱۳۹۸ و ۱۴۰۱ کردستان واریز شد
  • برگزاری همایش بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی امام خامنه‌ای
  • نخستین جشنواره فیلم دینی رضوان برگزار می‌شود 
  • کتاب «رازهای زیارت اربعین» روانه بازار نشر شد
  • فراهم شدن امکان پرداخت زکات از کارتخوان نانوایی‌ها
  • سالن ورزشی استاندارد در شهرستان بجستان نداریم